Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

The Avengers(2012)

The Avengers


Πριν  αρχίσω  να  γράφω  θέλω  να ευχαριστήσω  την ομάδα για το καλό ξεκίνημα  και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Σήμερα θα γράψω για μια ταινία που στο σινεμά  έκανε την πρώτη του  προβολή στις  26 απριλίου 2012 .Μιλάμε για την ταινία The Avengers η οποία σαν εμφάνιση το εξώφυλλο φάνηκε πολύ ωραίο ενώ είναι εμπνευσμένο  από comic όπως όλες οι ταινίες  της Marvel  γενικά  όλη η ταινία..Το ξέρουμε γιατί έφερε πολλά λεφτά από τις προβολές του και η κριτική του φτάνει  πάνω από 8,5 με άριστα το 10 από τους περισσότερους .Έφτασε στα 220 εκ. budget   και  623,357,910 εκ. κέρδη από την βόρεια Αμερική  888,400,000 εκ. στις υπόλοιπες  χώρες με συνολικό κέρδος 1,511,757,910 δις. Επίσης , όσον αφορά την κριτική θα μπορούσα να πω ότι κλασικά ήταν  η ταινία της χρονιάς  εφόσον περιμέναμε καιρό την «dream team» στις μεγάλες οθόνες. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Joss Whedon και συμμετέχουν οι Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Evans (Captain America), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Cobie Smulders (Maria Hill), Tom Hiddleston (Loki), Lou Ferrigno (Hulk), Clark Gregg (Agent Phil Coulson).

Μια ταινία με σκηνοθέτη Joss Whendon  , με παραγωγό  Kevin Feige ,  screenplays  Joss Whendon   ,στην πλοκήιστορία (της ταινίας)  Joss Whendon  και  Zak  Penn.Είναι βασισμένη στο comic Avengers του Stan Lee και  Jack Kirby με σεναριογράφο τον Seamus Mc Garvey .Μουσικό κομμάτι Alan Silvestri και   εταιρία παραγωγής ταινιών  Walt Disney .
Όσον αφορά την ταινία επρόκειτο για μια πετυχημένη πλοκή από την στιγμή που δεν άφησαν τίποτα  που εμείς δεν περιμέναμε. Η ταινία αρχίζει  με τον Iron Man, Thor, Captain America , Hawkeye  και  Black Window πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της δράσης με τον Nick Fury, διευθυντή της διεθνούς οργάνωσης  για την ειρήνη γνωστή ως Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.,
Κάνει μια τολμηρή και παγκόσμιας εμβέλειας  για να μαζέψει  τους εκδικητές  για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό που απειλεί  την ασφάλεια του πλανήτη . Για αυτό ο Nick Fury πρέπει να βρει ένα  τρόπο για να πείσει τους υπέρ ήρωες  να συνεργαστούν  αντί να ανταγωνίζονται  μεταξύ τους, καθώς ο πανίσχυρος και επικίνδυνος  Loki  έχει αποκτήσει  πρόσβαση στο Τεσσεράκτιον (τον  ΥπερΚύβο) και την ανεξάντλητη δύναμη του. Κατά την γνώμη μου αυτή η ταινία έπιασε σχεδόν το τέλειο όπως το περιμέναμε με τα ειδικά εφέ που βοήθησαν στο να γίνει η ταινία εφικτή.

Επίσης, έχουν κλείσει και ημερομηνία  για την επόμενη ταινία με τίτλο :The Avengers 2  που θα είναι στις μεγάλες αίθουσες  το 2015 και από μη σίγουρες  πηγές υπολογίζεται για τον Μάιο  στις  ΗΠΑ .

και μεχρι το 2015..Avengers Assemble!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου